Van de Sande Ecologische Tuinen

Werkzaamheden

Welkom bij Van de Sande Ecologische Tuinen!
Weten wat voor werkzaamheden wij doen? Neem een kijkje op deze pagina!

ONDERHOUD

Heeft u al een stralende tuin, maar komt u tijd te kort om uw tuin het onderhoud te geven wat hij verdient? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Klik hier voor meer informatie over tuinonderhoud.

Aanleg

Wanneer alles besproken is kan er worden begonnen aan het daadwerkelijke ontwerp. Rekening houdend met al uw wensen.
Van grondwerk, beregening, bestrating tot het aanplanten van allerlei soorten beplanting. Ook wordt de avondtuin met u besproken. Hier kunt u denken aan het verlichten van uw tuin.

Renovatie

Niet  helemaal tevreden met uw tuin, maar wilt u niet teveel veranderingen. Dan is dit natuurlijk ook een optie. Of wilt u een paar kleine aanpassingen in het bestaande ontwerp denkend aan het gazon, bestrating, beregening  verlichting of misschien wel de beplanting. Door de beplanting te veranderen krijgt u meer leven in de tuin. Ook kunt u er voor zorgen dat u een eetbare tuin krijgt met allerlei bessen, bladeren en bloemen die u kunt eten.

Ontwerp

Wilt u ook kunnen genieten van een tuin die perfect bij u past? Ik help u met het ontwerpen van uw droomtuin, samen lopen we een aantal stappen door, als u wilt kun u van tevoren al leuke idee├źn op doen via Pinterst of tijdschriften. En zo komen we samen tot het juiste ontwerp voor u.
Ik zal bij u langs komen zodat ik de tuin in kan meten. Hier zal een schets van worden gemaakt van wat we samen hebben besproken. Bij goedkeuring zal deze in detail worden uitgetekend zodat u een goed beeld krijgt van uw samengestelde tuin.

© 2024

Thema door Anders Norén